Mijn baby komt te overlijden

Weet dat er ook voor jullie mogelijkheden zijn voor een mooi afscheid.

Een zachte laatste knuffel

Wanneer je kindje (voor geboorte) komt te overlijden, zijn er geen woorden die verzachten. Een afscheid is nooit zo moeilijk als in jullie situatie. Juist nu is het creëren van een mooie herinnering iets waar jullie en de familie recht op hebben. Je kind nog kunnen dragen in jullie armen, in de periode voor de uitvaart: het is mogelijk.
Thanatopraxie-Rens-de-Peijper-mijn-kindje-komt-te-overlijden-handen

“Nog heel even in onze armen.”

Thanatopraxie-Rens-de-Peijper-mijn-kindje-komt-te-overlijden-voeten

Tot de laatste dag écht samen

Als je kindje overlijdt, zijn er verschillende manieren om afscheid te nemen. Veelvuldig wordt er opgebaard met de watermethode of met koeling. Het vervelende hiervan, is dat jullie je kind niet meer kunnen knuffelen of dragen. Er is ook een andere mogelijkheid.

Kiezen jullie voor een lichte balseming? Dan blijft jullie kindje zacht, aanraakbaar en draagbaar tot aan de dag van de uitvaart. De herinnering voelt in veel gevallen prettiger en liefdevoller wanneer jullie, tot de laatste dag, met een knuffel afscheid kunnen nemen.

Gratis informatielijn

Een (aankomend) overlijden in uw directe omgeving maakt impact. Keuzes maken is lastig, ook rondom de opbaring. Wanneer u nog niet bekend bent met balseming, of vragen persoonlijk wil stellen, bieden wij een gratis informatielijn aan waarin we alle vragen weg kunnen nemen.
– Rens de Peijper en Paula Swinkels