+31 77 2203010 info@trdp.nl

Over Thanatopraxie Rens de Peijper

Iedereen verdient een mooie herinnering, in elke situatie. Dat is waar Thanatopraxie Rens de Peijper voor staat. Wij maken opbaringen zorgeloos door middel van thanatopraxie.

Onze motivatie

Het komt helaas nog te vaak voor dat nabestaanden geen fijn afscheid kunnen nemen van hun dierbare, wanneer een opbaring met koelplaat plaatsvindt. Niet alleen de doodsoorzaak en een ziektebeeld beïnvloeden het verloop van de opbaring. Ook de omgeving waarin de overledene is opgebaard, kan zorgen voor snelle achteruitgang van het lichaam.

Onze oprichter Rens heeft helaas tot twee keer toe geen mooi afscheid kunnen nemen van een dierbare. De vreselijke achteruitgang van zowel zijn overleden zus Anita als zoontje Skylar staan nog steeds op zijn netvlies gegrift. Met de motivatie om nabestaanden wel een mooi afscheid te bieden, is Thanatopraxie Rens de Peijper opgericht.

Wij zijn in 2011 gestart, één jaar nadat thanatopraxie is toegestaan in Nederland. We deden het direct anders: wij zijn er écht voor nabestaanden en hun overleden dierbare. Al tien jaar lang verzorgen wij overledenen met onvoorwaardelijk aandacht en respect. Iedereen verdient namelijk een mooie herinnering. In elke situatie.

Volledige zorg van overledenen

Wij zijn begonnen als aanbieder van thanatopraxie. Echter nemen wij ondertussen de volledige zorg van overledenen uit handen van uitvaartverzorgers. Niet alleen luisteren we naar de wensen van de nabestaanden. Ook kijken we naar de zorg die de overledene nodig heeft. Zo kunnen we een goed advies geven over welke manier van opbaren een zorgeloos afscheid mogelijk maakt: een opbaring na thanatopraxie of een opbaring met koeling.

Lees meer over thanatopraxie of verschillende manieren van opbaren.

Waarom Thanatopraxie Rens de Peijper?

Bij ons staat kwaliteit voorop. Alleen zo kunnen wij een eerbetoon geven aan het leven van uw dierbare, dat recht doet aan wie hij of zij was. Wij hebben thanatopracteurs met 13 jaar werkervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. Ook zijn wij gespecialiseerd in thanatopraxie behandeltechnieken en vloeistofsamenstellingen door jarenlang onderzoek. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van onze thanatopraxie behandelingen garanderen aan nabestaanden.

Meer dan 6500 families gelukkig gemaakt met een zorgeloze opbaring na thanatopraxie.

%

Van onze opbaringen na thanatopraxie is 99.8 % zorgeloos verlopen tot aan de uitvaart.

w

Wij bieden 24/7 persoonlijke begeleiding door middel van een gratis informatielijn.

Z

Als de familie zorgen heeft over het verloop van de opbaring komen wij gratis op nacontrole.

Wij zijn er voor zowel particulieren als uitvaartondernemers. Ben jij een uitvaartondernemer die veel waarde hechte aan kwaliteit? Neem dan contact met ons op, zodat wij langs kunnen komen om kennis te maken.

Ons team

Thanatopraxie Rens de Peijper beschikt over een hecht team bestaande uit thanatopracteurs en overledenenverzorgers.

Paula Swinkels

Thanatopracteur

Véronique

Overledenenverzorgster

Mariska

overledenenverzorgster

Janske

thanatopracteur

Bart

thanatopracteur

Rens de Peijper

thanatopracteur

Roxanne

overledenenverzorgster

Sanne Wolter

Communicatie

Loïs Swinkels

Overledenenverzorgster

Onze toekomst

Onze missie is om koploper te zijn in het verzorgen van mooie en zorgeloze opbaringen in heel Nederland. We verzorgen de thanatopraxie behandeling altijd in een geschikte verzorgingsruimte dicht in de buurt van de overledene. Vanuit Arcen reizen we zo snel mogelijk naar de overledene toe. Daarnaast voeren wij thanatopraxie behandelingen ook uit in onze vestiging in Limburg.

Naast kwaliteit vinden wij ook duurzaamheid heel belangrijk. Daarom gaan we in samenwerking met Ansata eigen thanatopracteurs opleiden per regio. Zo kunnen we snel ter plaatse zijn én onze standaard waarborgen. Voor een mooie en zorgeloze opbaring, altijd en overal.