+31 77 2203010 info@trdp.nl

Presentaties

Door het gehele land verzorgen we presentaties voor met name ouderen, waarin we ze bekend maken met het principe van lichte balseming en de verschillende mogelijkheden in opbaring.

Een gerust gevoel door kennis van alle mogelijkheden

Of u nu werkt in de paliatieve zorg, in een verzorgingstehuis, voorzitter bent van een ouderenvereniging, of veel met ouderen in aanraking komt, één onderwerp komt regelmatig ter sprake: wat als ik er niet meer ben?

Veel mensen hebben een wensenlijst, waarop staat wat voor hen belangrijk is bij het laatste afscheid. Vaak blijven er vraagtekens over, zo ook rondom de opbaring. Die nemen wij graag weg.

thanatopraxie-rens-de-peijper-Presentatie-een-gerust-gevoel

Een helder verhaal over opbaren en lichte balseming

Bij een opbaring zijn er twee mogelijkheden: óf u kiest voor een traditionele opbaring met koelplaat of koeling, óf u kiest voor een lichte balseming. We bespreken in onze presentatie alle belangrijke weetjes en feitjes over de twee methoden, zodat ouderen in de toekomst een bewuste en onderbouwde keuze kunnen maken.

Een presentatie over lichte balseming en opbaren bij u?

Wij komen graag naar u toe. Door het gehele land verzorgen we presentaties voor met name ouderen, waarin we ze bekend maken met het principe van lichte balseming en de verschillende mogelijkheden in opbaring. Ouderen kunnen na ons verhaal vaak een veel bewustere keuze maken voor wat ze ooit willen na overlijden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
– Rens de Peijper en Paula Swinkels