Over ons

Mijn naam is Rens de Peijper, getrouwd met Paula Swinkels.

Ik ben sinds 2008 gediplomeerd thanatopracteur. In 2012 ben ik gestart als zelfstandig en onafhankelijk ondernemer, waarbij ik kwaliteit hoog in het vaandel heb staan.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het uitvoeren van restauratie-technieken en reconstructies.
Mijn doel is om alles in het werk te stellen om afscheid nemen toch mogelijk te maken. Uiteraard gebeurt alles in overleg, zodat mogelijkheden en verwachtingen met elkaar overeenkomen.
Mijn naam is Paula Swinkels, getrouwd met Rens de Peijper en mede eigenaar van Thanatopraxie Rens de Peijper.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de uitvaart, eerst in een mooi team waar we met veel passie uitvaarten verzorgen in Noord- en Midden Limburg. Later in een groot crematorium in Gelderland. Ik heb ik deze tijd geleerd dat er veel zorgen ontstaat bij families om hun overleden dierbare: 'blijft hij of zij wel mooi?'. Die zorgen wil ik graag wegnemen.


Aangestoken door Rens zijn goede resultaten met het verzorgen van balsemingen, ben ik me wetenschappelijk gaan verdiepen in thanatopraxie en tegelijkertijd is Rens me op gaan leiden in dit mooie vak.

Steeds blijven ontwikkelen, samen met goed luisteren naar de wensen van nabestaanden, zijn mijn drijfveren om steeds weer te zorgen voor een mooie opbaring. Families een fijne laatste herinnering geven, dat vind ik belangrijk. Dat ons dat steeds weer lukt, vind ik een zegen.Mijn naam is Janske van den Hoogen. Ik ben werkzaam als thanatopracteur bij Thanatopraxie Rens de Peijper. 
 
Ik ben getrouwd met Paul van den Hoogen en samen hebben we 3 kinderen. Tot voor de geboorte van ons derde kindje was ik werkzaam in een dierenartsenpraktijk als dierenartsassistente. Maar ik wist, dat ik dit werk na de geboorte van onze zoon niet meer wilde gaan doen. Ik was gegroeid en wist dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. 
 
Ik heb stage gelopen bij diverse bedrijven en tijdens een proefstage bij een uitvaartonderneming, ontmoette ik Paula. Ik was meteen gefascineerd van haar werk. Ik zag hoe professioneel en respectvol zij en haar man Rens hun werk doen en na er goed over nagedacht te hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb contact met hen opgenomen. Na enkele gesprekken ben ik aangenomen als thanatopracteur in opleiding. In oktober 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding thanatopracteur. 
 
Het werk als thanatopracteur geeft me veel voldoening; nabestaanden krijgen door de thanatopraxie behandeling de gelegenheid waardevol afscheid te nemen van hun geliefden, in een door hen gekozen omgeving en op de manier zoals zij dat willen. Ik vind het een mooie gedachte dat ik door mijn werk hier aan kan bijdragen. 

Ik ben Joep Hoogstraten, getrouwd met Jacqueline en samen hebben wij drie zoons en een kleinzoon.

Na mijn carrière van 38 jaar bij Defensie wilde ik nog niet stilzitten en ben ik ingegaan op de vraag om in de uitvaartbranche te komen werken. Daar heb ik gehoor aan gegeven en in februari 2013 ben ik begonnen bij een lokaal uitvaartbedrijf.

Ik heb veel nabestaanden mogen bijstaan met het verzorgen van mooie opbaringen van hun overleden dierbaren. 

Sinds maart 2018 werk ik bij Thanatopraxie Rens de Peijper. Ik assisteer bij thanatopraxie behandelingen, verzorg overbrengingen en opbaringen en uiteraard ook het verzorgen van overledenen.

Voor mij is dit een vak wat ik met passie doe om nabestaanden een zo goed mogelijk gevoel te geven bij een afscheid van hun dierbare.